2014. május 31., szombat

„Győr… Azok a boldog szép napok, ég veled” avagy, C18 Magyarország


Bajtársnők, bajtársak és barátok!


Eljött az idő, hogy rendbe rakjunk pár dolgot! A jelenlegi helyzetet nem mi teremtettük elő, de miután egyesek felrúgták a becsület kódexet, kénytelenek lettünk ezt az utat választani. Nem tudjuk mi ütött beléd! Talán a pénz vette el az eszed, de az aberált ámokfutásodnak itt véget vetünk! Az elmúlt hetekben-hónapokban több, támadás is érte szervezetünket és egyik tagunkat a B&HH részéről, ami kimerült mocskolódásban és fenyegető levelek küldözgetésében, valamint facebook profilok jelentgetésben. Na, de miért is kezdődött mindez? Menjünk vissza 2013 szeptemberében megrendezésre kerülő Ian Stuart emlékkoncertre, ami mellesleg a B&HH 15 éves jubileumi összejövetele volt. Előtte már gyűléseken felmerült a kérdés, miért is üres a kassza, miért is van szükség olyan rendezvényekre, amikre nem kíváncsi senki, ennek ellenére horribilis költségekkel bírnak. Az ironikus válasz érkezett is azonnal: „elittuk”, „ebből mentünk nyaralni”. Ezen dolgok tükrében biztosan szükség volt 90000ft értékben pizzát rendelni, valamint fél áron adni a csapolt sört, aminek a különbözete szintén az üres kasszát terhelte. Természetesen utána sürgősen pótolni kellett a B&HH tagság zsebéből, nem mintha nem lett volna sokaknál jobb helye is a kényszerítetten befizetett összegeknek. Ennél a pontnál már érezhető volt egy olyan konfliktus előszele, ami odáig vezetett, hogy december 14-én a Való Világot totálisan megszégyenítő kiszavazás zajlott le, ami után többen is lemondtak a tagságukról. A maradás mellett döntők sem voltak egységesek, neveket szándékosan nem szeretnénk írni.

Íme egy pár részlet az egyik taggal való beszélgetésből:

„Na igen, az örök M. Manó kérdés… Ha ebben nem kapok értelmes válaszokat, én is befejeztem. Csak egy szemszögből kapja az infókat. Ha ti léptek, nem is nagyon marad „fiatal” közöttünk, ilyen „B” féléket meg inkább nem számolom. Ez a bajom a gyűlések majdnem nulla létével kapcsolatban is, ha van, akkor már kész tények vannak és semmi arról, hogy kinek mi lenne a véleménye. Most kap az élettől egy nagy pofont azzal, hogy ti léptek, kíváncsi vagyok a reakciójára. Ha már így sem kap a fejéhez senki, akkor le lehet húzni a rötyin az egészet. Ti mentek = BAJ, M. megy = BAJ. Hát annyira nem tartom mellékesnek a kérdést, hogy egy kis „gecizéssel” elintézzük, ha így lenne, hamar távozom a helyszínről. Nálam már ez kibaszkodta a biztosítékot, hogy csak „miatta” kell gyűlni. Hát most Te lettél minden baj okozója, gondolom ezek a szokásos rögeszmék, mindig ilyen volt. Valami beüt a fejébe, és akkor csapódik egy helyen, egy valakin minden. Az a baj hogy minden, M. Manóra vezethető vissza, az szomorú hogy van olyan, aki feltétel nélkül benyalja ezeket. Változtatni ezen nem is lehet, csak egy ilyen B&H-t , nem tűrne szerintem se NFP, sem Hajnal, foglalkozhatna inkább P.-vel :D Toporgunk egyhelyben mint a szarógalamb.  T. egyszerűen  megoldotta az elméletet, rúgjuk ki M. Manót :D”
(Az illetők, a mai napig tagjai még a Blood and Honour Hungáriának, és beszálltak az értelmetlen sárdobálásba a C18 magyarországi divíziója ellen.)

2014 februárjáig viszonylag nyugalom volt a felszínen, valójában a háttérben folyamatosan ment az összes hazai szervezet szidalmazása a Becsület napi rendezvénnyel kapcsolatban:
Idézetek egy belső levelezésből ahol nem éppen kellemes hangvételű szavakkal illetik az általuk „mélyen tisztelt” bajtársakat:
„A tapasztalataim szerint állíthatom, hogy a mi levelezési reakciók elég gyenge ahhoz a hisztihez, amit a kalapácsosok és a s4s-ek tudnak összetoporzékolni ha felhő árnyékolja be léptüket. elnézést a hölgyektől, de úgy viselkednek néha mint amikor egy nőnek fél évig nem jön meg, majd egyszerre 6 szorosan…”

Február vége felé, újabb váltás következett a részükről, mivel önkényesen kinevezték magukat a Magyar mozgalom nyomozóinak. De a vadászkopók remek szimatát elnyomta a személyes bosszúvágyuk, mivel nagyon is melléfogtak. Történt ugyanis, hogy a 2015-ös, Becsület napi rendezvény szervezői költségeinek enyhítése képen, egy igencsak tetszetős grafikájú támogatói póló lesz gyártatva. Be is indult Meseország Nagykirályának propaganda gépezete, miszerint ez az egész csak átverés-pénz lehúzás, senki ne vegyen belőle, mivel ilyen pólók nem léteztek és soha nem is fognak.

Hát nagyon sikerült mellényúlni ezzel az erkölcs bajnokainak, mivel kis késéssel ugyan, de kézzelfogható lett a pólógyártás eredménye.


Csakhogy miféle morális alapja van egy olyan személynek és csoportnak, aki(k):
  • Eltussolnak nemi erőszakot
  • Gyermekét kínai oktatási intézménybe járatja magyar létére.
  • Nem mellékesen az MSZP és Szociáldemokraták tagjainak és vezetőségének kiszolgálása, valamint rendezvényeiknek lebonyolítása szintén méltó Ian Stuart Donaldson emlékéhez, igaz?!?
  • Folytatólagosan elkövetett adócsalásokról, magán és közokirat hamisításokról, áramlopásokról, ezek fedezéséről, az állandó hazugságokról senki sem beszélhetett, de szinte minden tag tudott róla. Sajnálom azokat az embereket, akik még mindig hisznek a Nagy Mesemondónak.

Valamilyen oknál fogva, ismét nekifeszülnek az MNA tagságának (persze szigorúan, csak szóban egymás között):
„-Ez a beszéd N. Közeledik az újabb Hosszú kések éjszakája… És remélem ők lesznek az S.A.
-Nekem is ez jutott eszembe, kérdés, hogy ki akar mondjuk Röhm bácsi lenni? Azt tegye fel a kezét! Nekem egyébként tetszik ez a válasz, megerősödtek ezek az erdőben rendesen, meg kéne kérdezni, milyen növényfauna volt ott, és miket próbáltak ki, hátha nekünk is bejön…”




Csak hogy egy idézett ki ne felejtsünk, mert náluk a barátság töretlen:


http://bhhdivision.blogspot.hu/2014/03/hungaria-skins-riport.html

 A gyermekkori barátaikat beszélik ki a hátuk mögött! Tudjuk jól, Kalóz békítő szándékkal lépett fel a Becsület nap után, az egység zászlaját helyezve mindenek fölé, és próbálta nyugtatni a csapatokat! Hát ezt érdemelte:
„Írjon mindenki ennek a tébolyultnak!! A Norbi által küldött linkből kiindulva, úgy tűnik Kalóz mester túllőtt a célon és egy skin csapat tagjaként neki ment minden NS skin csapatnak! Baj van....valahol”

Mert rajtuk kívül mindenki hülye, lásd a Hammerek, S4S, MNA, Hungária Skins. De a Betyársereg se maradjon ki a sorból, mert szerintük a betyárok mind bűnözők! A HVIM a jobbik csatlósa, ez bizony kiverte M. Manónál a biztosítékot a Becsület nappal kapcsolatban, mert Zagyva György Gyula jelentette be a megemlékezést. Valószínű ő is hülye… Így válik teljessé a paletta. Csak egy legény van a gáton, és az nem más, mint a B&HH. Mindenki más, hülye, áruló, csaló, tolvaj, és bűnöző!
Február végén már, egyre jobban körvonalazódott a Combat 18 Magyarországi divíziójának megalapítása, ami áprilisban sikeresen meg is alakult egy egész napos programmal, ami délután vonulásos megemlékezéssel kezdődött, este pedig zenés rendezvénnyel fejeződött be, ahol az eddig magyar rendezvényen még nem szerepelő kuriózum zenekar, az Oidoxie is fellépet. Ez újabb hazugsághadjáratot eredményezett Meseország Királyának jóvoltából, amit körlevelek formájában próbált terjeszteni amolyan V. hadosztályként. Ebbe a játékába próbálta belevonni a nürnbergi mozgalmi aktivistákat (akikkel csak azért tartja a kapcsolatot, hogy legalább egy évben legyenek fizető vendégek a rendezvényén) mocskos módon, akiknek az elmúlt évek során, több rendezvényén megjelentünk és börtönben lévő aktivistáját támogattunk is! A külföldön kifejtett aknamunkájukba bevonták egy német kiadót, a PC-Records-ot is, aminek a tulajdonosa részt vett a piszkos játékban annak ellenére, hogy nem volt semmi köze a dolgokhoz. Jobb volna, ha inkább a saját portájukon söprögetnének tovább, és nem a további kavarással törődnének, mert a fenyegetőző leveleikre, nem levelekkel fogunk válaszolni a továbbiakban.
Itt jegyeznénk meg, hogy innentől kezdve komoly döntést kényszerültünk meghozni! Mivel visszafordíthatatlan folyamat elé nézünk, ezentúl nem lesz több jó pofizás a B&HH tagjaival! A B&HH blog oldalon megjelentek, egy nemzetközi botrányt eredményezetek csak azért, mert a facebookon három álnév alá rejtőző személy nem bír magával mit kezdeni!


Azért az elég érdekes, hogy a magyarországi mozgalmi élet nagy szakításainál-összeveszéseinél Ő valahogy mindig ott volt a sűrűben. Mindig utálni kellett azt, akivel neki valamilyen problémája volt. A probléma miértje sose volt fontos. Ha legenda akartál lenni, akkor most mi neked ezt nagyon szívesen elintézzük, persze nem mintha akkora népszerűségnek örvendenél bárhol… Na és persze nem felejtjük el legújabb kamu barátodat sem, akinek az ügyét eltussoltad.
Nos, lássa akkor mindenki a te szavaiddal élve: „Ez a vér és becsület!”

Íme, egy olyan személy gondolatai, aki megtapasztalta a te vér és becsületed:


„No csak, hogy tiszta legyen és úgy gondolom tettem Én Értetek annyit, hogy meghallgassatok engem is.


Az, hogy én szakítottam a H annak igenis nyomós okai voltak. De ettől függetlenül nem éreztem azt, hogy ehhez bárkinek köze lenne, de mivel én el lettem áztatva mindenhol ezért leírom a gondolataimat.

Közel 2 évig voltunk együtt az alatt, mint utóbb kiderült, az első perctől kezdve sikerült megcsaljon, nem is egy nővel, hanem 4-5 akik nem mind voltak magyarok... Ameddig én 2-3 helyen dolgoztam addig ő faszán eléldegélt a házamban, mindene meg volt olyan életet élet, amit mások csak álmodnak maguknak. Mindent fizettem neki a ruházkodást/ami a mi márkáinkhoz viszonyítva nem olcsó/a meccseket, az edzéshez a cuccokat, a kaját, mert neki csak a csirkemell volt a tuti. De mindegy, ezt kérte megvettem mindent én hülye. Cserébe azt kaptam, hogy mikor terhes lettem tőle és baj volt a kisbabával előző este neki el kellett menni túrára többek között az ex-csajával/az egyikkel/ de nem gond hát menjen. Én itthon remegtem egyedül mi lesz a gyermekünkkel, ameddig ő le se szarta... Majd menni kellett másnap a kórházba, de ő ott is elhúzott haza, mondván, hogy fáradt és magamra maradtam... Ameddig ő nőkkel skypolt,mint utóbb kiderült...

A szakítás oka az volt, hogy mivel sejtettem, hogy átver hangot adtam a nem tetszésemnek és egy elég magas fokú agressziót váltott ki belőle, erről már nyilatkoztam nem szeretnék róla beszélni...ezzel egy időben bántotta a kutyámat is, úgyhogy nem volt kérdés mennie kell... Igen ám, de nem akart az istennek sem elmenni, nekem kellett elköltözni a kutyámmal 1 hétre. Az idő alatt folyton fenyegetett, hogy felgyújtja a házat, ha nem jövök haza, bocsássak meg neki éljünk újra boldogan. De ugye nem kell ecseteljem, hogy miért nem.... 1 hét után sem sikerült dűlőre jutni, már rendőrökkel kellett fenyegetni, hogy elmenjen, látni nem bírtam! Heteken át nem vitte el a cuccait ehhez is kértem tőletek segítséget, többé-kevésbé sikerült is. A teljes elköltözése maga abszurd volt… A bontott mustárt is elvitte a hűtőből, fogpiszkálót, mindent fűszer felét, holott mindent én vettem. Épp, hogy a téglákat itt hagyta. Megbeszéltünk, hogy vettem neki egy előfizetéssel telefont, hogy majd vissza adja, meg fizeti a számlát. Ez nem sikerült, le kellett tiltsam a telefont, hogy ne emelkedjen az egekbe a számla, a telefont nem kaptam vissza kötbérrel együtt 240.000.- forintot fogok fizetni, illetve már fizetem. Volt itthon spórolt pénz 80.000.- azt is elvitte lelkiismeret furdalás nélkül. Úgy hogy se a rezsibe, se semmi mást nem adott nekem, ergo mindent én fizettem. Keresett kb  90.000.- forintot, és az eltartása 160.000.- volt átlagba, (mondjuk nem is volt úgy összeesve,mint most, megkérdezheted mit takart ez) csak csirke mellett evett, fehérjék, szurik, ruhák,rezsi, telefonszámla, edzés,meccsek meg én mindenből csak a minőséget vettem meg. Miután kitettem minden nap zaklatott folyamatosan fenyegetett, ide jött a házamhoz, távol tartási végzést kellett kérnem, mert a szakítás után(!) teherbe estem, (nem tőle szerencsére…) és megfenyegetett, hogy bántani fog engem is, és a gyerekemet is. Az esküvőm előtti napon is itt volt a háznál, sőt ellopott a kertből dolgokat, ami nem volt az övé. Kérdezheted hogy honnan tudom, hogy ő volt? Onnan,hogy a kutya idegent nem enged be... Az esküvőm napján itt volt, anyukám autójáról letörte a tükröt, ez 50 ezer forintos kárt takar. Továbbá mivel ekkora egy jellemtelen szarházi volt, jeleztem neki, hogy amit a B&HH-nak,(nektek) az ő hülyesége miatt fizettem ki, akkor azt jó lenne törleszteni. Mert a csoport pólókat, mivel nem jó mintát küldött el nekem, így nem teljesen olyan lett mint amilyet szerettetek volna, ezért 1 hetes munka után elküldött melegebb éghajlatra, hogy mekkora egy hülye vagyok és ő leszarja, ezt nyeljem be, ő nem fizeti ki. 72.000.- forint. Ugyanez volt a sapkákkal is 600.- forint volt darabja egyet se fizetett ki nekem és készült 40 db kb.
Nem mellesleg az anyjáék 1 évig azt se tudták, hogy létezek és kért tőlük kölcsön átírási költségre vagy mire, de ugye azt felélte ez 300.000.- forint volt. Az ő szülei úgy tudták H. azt a házat vette meg amibe lakott de az az én házam volt és velem lakott ott. Az anyja elkezdett zaklatni, hogy büdös kurva vagyok, mert semmi nélkül tettem ki a kicsi fiát az utcára (kívánom másnak is, hogy ennyi semmije legyen, mint amennyit ő kapott!!!) hiába ugattam neki, hogy kb fél millióért vettem neki ruhát meg mindent, amit vettem a 2 év alatt mindent odaadtam csak takarodjon el. Az anyját nem érdekelte, el kezdett az is zaklatni és nekem kellett vissza fizetni az Ő tartozását is. Holott hagyott itt bőven, közel 300.000.- forintot. Erről az édesapja, aki a legértelmesebb a családban, adott nekem egy igazoló papírt hogy megkapta a pénzt tőlem.
Nem várom én el senkitől, hogy bárki mellé álljon. Ezeket csak azért írtam le,mert azt gondolom, jogom van nekem is elmondani ami történt. Ti voltatok a második családom, és amiben csak tudtam segítettem, de én egy ilyen családnak nem szeretnék a tagja lenni, ahol nőkkel erőszakoskodnak, állatokat bántanak és ilyen jellemtelen cigány módon viselkednek "emberek". Meglopjuk azt, aki enni ad? Könyörgöm már... Ilyen lények vannak a mozgalomban és csodálkozunk, hogy itt tartunk? Terhesen ott hagyjuk a nőt, akit szeretünk állítólag, és utána verjük magunkat, hogy szeretlek, szeretlek, de meglopjuk, kisemmizzük és megcsaljuk az első perctől kezdve? 
Hol marad a Becsület és a Hűség? Hol marad az EMBER???!!
Köszönöm.....”


3 megjegyzés:

  1. Keres egy befektetési és személyi hitelek? ne keressen tovább, mert akkor a megfelelő helyen van a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb kérjük, forduljon hozzánk e-mail útján: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

    ALKALMAZÁSI ADATOK

    1) Teljes név:
    2) Ország:
    3) Az a cím:
    4) Állami:
    5) Nem:
    6) Családi állapot:
    7) Foglalkozás:
    8) Telefonszám:
    9) A jelenlegi helyzet a munkahelyén:
    10) Havi jövedelem:
    11) A hitel összege szükség:
    12) Hitel időtartama:
    13) célja hitel:
    14) Vallás:
    15) már alkalmazott előtt:
    16) Születési idő:
    Kösz,

    VálaszTörlés
  2. Keres egy befektetési és személyi hitelek? ne keressen tovább, mert akkor a megfelelő helyen van a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb kérjük, forduljon hozzánk e-mail útján: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

    ALKALMAZÁSI ADATOK

    1) Teljes név:
    2) Ország:
    3) Az a cím:
    4) Állami:
    5) Nem:
    6) Családi állapot:
    7) Foglalkozás:
    8) Telefonszám:
    9) A jelenlegi helyzet a munkahelyén:
    10) Havi jövedelem:
    11) A hitel összege szükség:
    12) Hitel időtartama:
    13) célja hitel:
    14) Vallás:
    15) már alkalmazott előtt:
    16) Születési idő:
    Kösz,

    VálaszTörlés
  3. Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just contact us We Are Here To Show You A Better Way To Financial Freedom !!!
    Contact Us At : abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    VálaszTörlés