2015. február 21., szombat

Becsület Napja 2015

Becsület Napja 2015
Összefogás   Február, a hazai illetve nemzetközi bajtársak által is várt hónap, amikor újra csatarendbe állhatnak, és együtt emlékezhetnek nagyapáinkra, hőseinkre. Ezzel is hirdetve a világnak, hogy a vérükből mint új hajtás, úgy sarjadt ki az ellenállás! Elődeink harcát, eszmeiségét, akármennyire is tapossák, nem tudják kiirtani!

  Idén is nagy várakozás előzte meg a rendezvényt, sokan érdeklődtek, a tavalyi méltó megemlékezés után. A szervezők és az ellenlábasaink idén is kitettek magukért, de míg az előző csoport sikeres akciót hajtott végre, addig az utóbbiak csúnyán elbuktak.
Ugyanis hiába igyekeztek a rendszer csatlósai ellehetetleníteni a megemlékezést, sikerült felsorakozni a nemzeti szervezeteknek; vagy a hős antifasisztáink, még is sikerült összegyülekeznünk, és senkit nem hatottak meg a túl oldalról érkező hőzöngéseik, vagy Blood and Dishonour önálló rendezvénye, hogy egy általuk magasztalt kiadó szavait idézzem: "puuh, thats really a shame.."

   A rendezvény újra, a régi dicsfényében került megrendezésre, ugyanis szép számmal - hozzávetőlegesen 300-400-an- érkeztek bajtársak itthonról, illetve Szlovákiából, Lengyel-, Német-, Orosz-, és Csehországból is.  Akik mind katonai alakzatban álltak fel a pulpitussal és nemzeteik lobógóival/molinóival szemben, és együtt hallgatták a felszólalókat, akik között volt német, lengyel, orosz, és persze hazai is.

   A rendezvény idén is az egység és összefogás jegyében volt meghirdetve, és szervezve. Ezért öröm volt látni, hogy a hívásra több hazai szervezet jelent meg, és közösen tudtak megemlékezni. Ezzel egy újabb reménysugarat adva, hogy a hazai mozgalom és összefogás nem marad utópia, és képesek vagyunk közösen küzdeni a céljainkért. A rendezvényen a Pax Hungarica, a Betyársereg, a Magyar Nemzeti Arcvonal, a Kard Kereszt Korona Szövetség, a Hírös Skins, a HVIM, a Hungária Skins, illetve divíziónk a Blood C18 Honour.   A felszólalók között csapatunk vendége ként érkezett német, orosz, lengyel bajtársak is helyt kaptak. Ezért szeretnénk közölni veletek az orosz bajtársunk Anton beszédét, amit a rendezvényen elmondott:

"Köszöntöm a magyar, német, lengyel és az orosz bajtársakat!

Orosz nacionalisták vagyunk és azért jöttünk ma Budapestre, hogy közösen emlékezzünk a Becsület Napjára. Az 1944-45-ös budapesti védelmi harcok voltak az egyik leghősiesebb küzdelmek Európa történetében. Mialatt olyan nagy városok mint Prága, Bécs, Berlin elestek 1-2 héten belül, addig a budapesti házról házra, épületről épületre folyó harcok 102 napig tartottak. A harcok hevessége felért a sztálingrádi harcokéval

A német-magyar csapatok a kommunista szovjet megszállók ellen harcoltak. Megakarták menteni a Nemzetek Európáját. Mi tudjuk, hogy ez valójában a magyar történelem tragikus eseménye volt és higgyétek el, hogy a kommunizmus elleni harcotokat nagy tisztelet övezi részünkről. Az ún. keleti blokkban, ti magyarok voltatok az elsők, akik megkezdték az ellenállást a kommunista megszállás, a rabszolgaság ellen és igazából harcoltatok a függetlenségetekért. Az összes európai népnek példát mutattatok, amelyek nemsokára követtek is titeket.

Megbecsülés és tisztelet azoknak, akik részt vettek a harcokban, és meghozták a szükséges áldozatot. Mi követjük őket és emlékezünk azokra akik a szabad Európáért harcolta összefogva más nemzetek fiaival a közös cél érdekében.

Az orosz emberek ismerik a vörös hordák rémtetteit, miután 1917-ben hazánkban ők kerültek hatalomra. Az elnyomás alatt oroszok millióit ölték. meg. De az orosz lelket nem törték meg, ennek a legjobb példája hogy a háború alatt 2 millió orosz katona harcolt vállvetve a németek oldalán. Ez a legjobb bizonyítéka a testvéri háborúnak. A vörös zászló Berlinben nagyon elszomorít minket. Oroszország, az oroszok a németekkel és az egész fehér világgal elvesztette ezt a testvéri háborút.

Oroszországban most neo-bolsevik rezsim van hatalmon, ezt tudnotok kell, akik örökösei a gyilkos kommunistáknak. Most megint az orosz nép fajirtása folyik. Bárki, aki ez ellen fel mer lépni, az szélsőséges. A helyzet katasztrofális. Mindenfajta orosz nacionalista megmozdulást elnyomnak. Minden nyilvános megmozdulást a különleges szolgálatok figyelik, a rendőrségen belül létrehoztak egy speciális részleteget a szélsőségesek ellen (a nacionalistákat tekintik szélsőségesnek) mindenféle nyilvános demonstrációt, megemlékezést, menetelést, koncertet betiltottak. Manapság több mint 2000 nacionalista van börtönben.

A közös cél érdekében össze kell fognunk, és meg kell erősítsük szövetségeinket. Hasonló problémák, ugyanaz a fenyegetés, hasonló célok, közös ideológia és hit, ezek azok, amik egyesítenek minket és ezért harcolunk közösen szülőföldünkért és Európáért. Realistának kell lennünk a mai világban, el kell feledni a régi testvérháborús sérelmeket, egyesíteni kell erőinket és előre kell menni, különösen ezekben a katasztrofális és vészterhes időkben, amikor Kelet-Európa a végső remény és az utolsó védőbástyája a valódi ellenállásnak. Mi vagyunk az utolsó generáció, aki képes valamit érdemben is tenni, soha ne felejtsük el a felelősségünket, ne légy gyáva, soha ne hátrálj meg, légy olyan aktív amilyen csak lehet minden körülmény között, nem csak a dicsőséges múltat képviseljük, hanem a reményteli jövőt is ebben a kapitalizmus és multkulti elleni harcban.

Köszönöm, hogy meghívtátok a BH/C18-as bajtársakat, köszönet a kiváló szervezésért és a magyar bajtársak kiváló munkájáért. Annak ellenére, hogy ez a szervezet Oroszországban be van tiltva, mindnyájan lelkesen támogatjuk ezt a szervezetet, ami Ian Stuart Donaldson hozott létre.

Ma a BH/C18 egy egységes család, az európai nemzetiszocialista mozgalmak közül az egyik legaktívabb.

Éljen a BH! Éljen a C18!

Éljenek Budapest elesett hősei!

Soha többé testvérháborút!

Bajtársak, köszönöm a figyelmet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése